Anderson wint kraker, Van Gerwen en Van de Pas winnen eerste duel

Afgelopen avond gingen we verder met de poulewedstrijden. De top van de PDC neemt het op tegen de top van de BDO. Onder andere de Nederlanders Michael van Gerwen en Benito van de Pas kwamen in actie. Lees hier verder!

Benito van de Pas vs Chris Dobey 5-4

‘Big Ben’ schoot uit de startblokken door al heel snel op een 4-0 voorsprong te komen. Vanaf dat moment zakte de vorm ineens weg bij de Nederlander. Hij maakte het zichzelf erg moeilijk door een stuk minder te gooien en Dobey rook bloed en vocht zich terug tot een stand van 4-4. In de decider was het van beide kanten erg slordig. Uiteindelijk won de Nederlander na enkele missers op de D11 maar D4 ging er gelukkig voor hem wel in 1x in.

gemiddeldes:
Benito van de Pas: 95.91
Chris Dobey: 94.36

 

Gary Anderson vs Glen Durant 5-4

De Nummer 2 van de PDC moest het opnemen tegen de nummer 1 van de BDO. Op papier een kraker van jewelste. Niet alleen op papier, want het werd een geweldige wedstrijd. Beide heren waren sterk in hun eigen legs. Het ging gelijk op totdat Anderson de kans kreeg op 5-3 maar toen mistte hij een enkele 1 waardoor hij aan 1 pijl op de dubbel niet genoeg had. Het kwam aan op een Decider waarin Durant 1 kans kreeg op de overwinning, maar hij kreeg 99 niet van het bord.

gemiddeldes:
Gary Anderson: 100.66
Glen Durant: 98.52

 

Michael van Gerwen vs Martin Adams 5-2

Twee grote darters van de twee verschillende bonden tegenover elkaar. De grote favoriet zoals zo vaak was natuurlijk de Nederlander. Hij pakte direct de break zonder erg goed te spelen en gaf die voorsprong niet weer weg. Zonder goed te spelen won de Nederlander uiteindelijk gemakkelijk van de zieke Adams.

gemiddeldes:
Michael van Gerwen: 93.64
Martin Adams: 91.47


Uitslagen avondsessie:
Brendan Dolan 5-4 Max Hopp (poule A)
Alan Norris 4-5 Nathan Derry (poule E)
Ian White 5-3 Darren Webster (poule D)
Benito van de Pas 5-4 Chris Dobey (poule H)
Phil Taylor 5-1 Darryl Fitton (poule D)
Gary Anderson 5-4 Glen Durant (poule E)
Michael van Gerwen 5-2 Martin Adams (poule A)
Adrian Lewis 1-5 Scott Mitchell (poule H)

Bekijk hier alle uitslagen en tussenstanden van de Grand Slam!

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in