#ET6 Kwartfinales: Reyes in eerste halve finale Euro Tour, Van Gerwen overleeft comeback

De kwartfinales voor de European Darts Matchplay zijn gespeeld. Er zijn nog 4 spelers in strijd voor de titel in Hamburg. Lees hier het verslag van de kwartfinales terug.

De eerste kwartfinale ging tussen Mensur Suljovic en Dave Chisnall. De Oostenrijker wist direct een break te plaatsen waardoor hij uiteindelijk op een 3-1 voorsprong kwam. Chisnall wist zich terug te knokken in de wedstrijd waardoor het weer gelijk werd. Suljovic bleek toch de betere want hij pakte de laatste 3 legs waardoor hij met 6-3 won van Chisnall.

Cristo Reyes moest na zijn succes van vanmiddag waar hij Wright versloeg het nu opnemen tegen Stephen Bunting. De Spanjaard was ook deze partij weer van een uitstekend niveau. In de vierde leg wist hij Bunting te breaken, en de leg erna verzilverde hij de break. Vanaf dat moment ging alles met de darts mee. In een rommelige laatste leg was het uiteindelijk Reyes die met 6-3 wist te winnen van Bunting.

Michael Smith had weinig moeite vandaag met Joe Cullen. ‘Bully Boy’ wist snel op een 4-0 voorsprong te komen. Met een 56-finish behoudt Cullen zijn eigen leg en komt op scorebord. Met een 90-finish komt op Smith op matchpoint; 5-1. Met een geweldige 160-finish blijft Cullen in de wedstrijd; 5-2. In de achtste leg mist Cullen de bull voor een 130-finish, Smith gooit D1 voor een 6-2 overwinning en weer een halve finale voor de jonge Engelsman.

De laatste kwartfinales ging tussen Michael van Gerwen en Peter Hudson. Van Gerwen begon fenomenaal en stond na 5 legs spelen op een 5-0 voorsprong. Met een 96-finish behoudt Hudson zijn eigen leg en komt op 5-1. In de zevende leg mist Van Gerwen 3 matchdarts, Hudson profiteert die 80 uitgooit voor 5-2. Vervolgens wordt ook zijn eigen leg gehouden. In de negende leg mist de Nederlander wederom matchdarts, Hudson gooit 41 uit en komt op 5-4. In de tiende leg gooit ‘Mighty Mike’ een 11-darter en wint de wedstrijd na de comeback van Hudson met 6-4.

Halve finales
Mensur Suljovic vs Cristo Reyes
Michael Smith vs Michael van Gerwen

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in