De beste comebacks #6: Beaton verslaat Taylor na een fantastische comeback

Vandaag zijn we er met de zesde editie van “De beste comebacks”. Iedere week blikken wij terug op een partij die beslist leek te zijn, maar uit het niets werd omgedraaid. Vandaag is het tijd voor: Steve Beaton tegen Phil Taylor tijdens de Grand Slam Of Darts 2010.

Deze week zitten we in Wolverhampton. De kwartfinales van de Grand Slam Of Darts stonden op het programma. Phil Taylor nam het op tegen de Steve Beaton. Beide heren begonnen ongeveer gelijk aan de partij. Taylor wist uit te lopen naar een 5-1 voorsprong, maar Beaton kwam terug tot 5-5. Vervolgens bleef het gelijk opgaan tot 7-7. Taylor schakelde wat bij en liep zo uit na een 14-11 voorsprong. Beaton leek verslagen, maar toen… Op dat moment wist Beaton weer iets beter in zijn spel te komen. Bekijk hieronder deze mooie partij nog eens op het gemak terug.

 

Volgende week zijn we er weer met een nieuwe editie van “De Beste Comebacks”. Tot dan!

Heeft u een leuke suggestie laat het ons dan eventjes weten via een reactie.

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in