Van Gerwen wint eenvoudig zijn derde Players Championship Finals titel op een rij!

MR GREEN PLAYERS CHAMPIONSHIPS 2017 BUTLINS RESORT, MINEHEAD PIC;LAWRENCE LUSTIG FINAL MICHAEL VAN GERWEN V JONNY CLAYTON MICHAEL VAN GERWEN WINS
Het is weer zondagavond en na een weekend vol darten is het nu tijd voor de finale. Deze zal ging tussen Michael van Gerwen en de grote verassing Jonny Clayton. Lees hieronder het verloop van de partij terug!

De Nederlander mocht als favoriet aan de wedstrijd beginnen. Hij behield keurig zijn eigen leg en liet al snel weten dat er niks te halen viel. Via een mooie 100-finish wist Van Gerwen de pauze in te gaan met een 5-0 voorsprong. Na de pauze ging het wat beter bij Clayton; Hij pakte namelijk 2 van de 3 legs dankzij een mooie 116-finish. Daarna stelde Van Gerwen orde op zaken waardoor ze de tweede pauze in gingen met een 8-2 stand. Na de pauze bleef het spelbeeld hetzelfde: Van Gerwen was duidelijk een maatje te groot voor Clayton waardoor hij de finale met 11-2 wist te winnen. Michael van Gerwen wint hierdoor voor de derde keer op rij de players championship finals!

 

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in