Wade, Lewis en Clayton laten vorm zien bij Euro Tour Qualifiers 1&2

Foto: Lawrence Lustig (PDC)

Nadat het seizoen twee weken geleden is losgebarsten, begon vanavond ook het nieuwe seizoen van de European Tour. Aan de oche verscheen een sterk deelnemersveld, met onder andere Raymond van Barneveld, James Wade en Adrian Lewis. Lees hier meer.

European Darts Open qualifier
Het 7e seizoen van de European Tour is vanavond van start gegaan met het kwalificatietoernooi voor de European Darts Open. Onder de vele grote namen was ook Raymond van Barneveld van de partij, doordat hij de mogelijkheid kreeg van de PDC om hier deel te nemen, aangezien de Europe Qualifier op de zelfde avond valt als de 9e speelronde van de Premier League. Succes leverde deze kans Barney echter niet op, bij de laatste 72 verloor hij zijn wedstrijd met 6-5 van Ross Twell. Andere grote namen als James Wade en Adrian Lewis waren wel zeer succesvol met overwinningen op John Part (6-4) en Tony Newell (6-1) bij de laatste 36. Ook spelers zoals John Henderson, Jonny Clayton en Steve Beaton wisten een plaats in Duitsland te boeken. Bekijk hier de resultaten van de laatste 36:

UKEUROQ1 2 1 - Wade, Lewis en Clayton laten vorm zien bij Euro Tour Qualifiers 1&2

German Darts Grand Prix qualifier
Nadat het eerste kwalificatietoernooi was afgerond werd er meteen gestart met kwalificatietoernooi 2: de qualifier voor de German Darts Grand Prix. Hetzelfde deelnemersveld als Qualifier 1 probeerde hier tickets te verdienen en 6 hiervan wisten ook hun tweede startbewijs te verkrijgen voor de twee toernooien in Duitsland: James Wade, Adrian Lewis, Jonny Clayton, Luke Humphries, Ryan Meikle en Chris Dobey. Voor van Barneveld was dit keer de laatste 36 het eindstation, hierin verloor hij met 6-4 van Jonny Clayton. John Goldie wist tijdens zijn wedstrijd bij de laatste 144 een perfecte leg te gooien om vervolgens die wedstrijd ook nog te verliezen, namelijk met 6-4 van Brendan Dolan. Bekijk hier de resulaten van de laatste 36:

UKEUROQ2 2 - Wade, Lewis en Clayton laten vorm zien bij Euro Tour Qualifiers 1&2

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in