Van Barneveld na knappe comeback tegen Price: ‘Deze overwinning was heel belangrijk’

FOTO: Lawrence Lustig (PDC)

Gisteravond moest Raymond van Barneveld het in Leeds opnemen tegen Gerwyn Price. Na een 5-3 achterstand wist Barney er alsnog met de winst vandoor te gaan. Lees hieronder zijn reactie terug!


“Deze overwinning was heel belangrijk en ik ben er erg blij mee”, Aldus een erg opgeluchte Van Barneveld. “De PDC maakte bekend dat er twee avonden in Rotterdam zijn dit jaar dus het is erg belangrijk dat ik niet al ben uitgeschakeld daarvoor.” 

“Misschien verdiende Gerwyn een punt of wellicht wel meer, maar ik gaf niet op bij die 5-3 achterstand. Het is voor mij erg belangrijk om het tweede gedeelte van de Premier League te behalen. Ik sta nu op vijf punten en moet de komende vier weken zorgen dat het er nog meer gaan worden” Zo sprak de gemotiveerde Van Barneveld.

“Het publiek was zoals elke week weer fantastisch. Het was een heerlijke avond en ben blij met alle support.”

Van Barneveld had een matig begin maar kon ondanks dat de 5-3 achterstand ombuigen in een 7-5 overwinning. Mede dankzij twee geweldige breaks via een 101-finish en een 121-finish. Hij wist de wedstrijd via een 89-finish op de bull te beslissen.

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in