Extra avond Premier League in Ahoy al binnen 5 minuten uitverkocht

FOTO: Charles Batenburg

Heeft u kaarten weten te bemachtigen voor woensdag 18 april? Anders bent u nu namelijk te laat! De inhaalronde die in Ahoy wordt gehouden was al binnen 5 minuten uitverkocht! Lees hieronder meer erover!

“Het was enorm teleurstellend dat de Premier League vorige week in Exeter moest worden geannuleerd.” Zo reageerde PDC-voorzitter Barry Hearn nadat speelronde 5 moest worden gecanceld vanwege de gevaarlijke weersomstandigheden in Exceter. “We hebben gekeken naar verschillende opties en het is geweldig dat we een tweede nacht hebben kunnen toevoegen aan Rotterdam.”

Niet alleen voor de PDC is het geweldig dat we een extra Premier League avond krijgen in Ahoy, maar natuurlijk vooral voor de dartfans. Vanmorgen om exact 11:00 starte de voorverkoop en hopelijk zat u klaar voor de computer want binnen maar liefst 5 minuten was alles uitverkocht. De loting voor de beide Premier League avonden in Ahoy wordt later bekend gemaakt!

 

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in