Michael van Gerwen na overwinning nog niet tevreden: ‘Het kan nog een stuk beter’

FOTO: Lawrence Lustig (PDC)

Michael van Gerwen pakt donderdagavond zijn vijfde zege in de Premier League. In Nottingham versloeg hij Gerwyn Price met duidelijke cijfers; 7-3. Na afloop sprak de PDC met hem. 

Price begon erg sterk, hij kwam 2-1 voor en miste D12 voor een 138-finish voor een 3-1 voorsprong. Vanaf dat moment deed Van Gerwen de turbo aan en pakte 5 legs op een rij, met o.a. een 152-finish, voor een 6-2 voorsprong. Met een knappe 117-finish hield Price nog wel zijn eigen leg, maar Van Gerwen deed dat ook waardoor hij met 7-3 won.

“Ik denk dat ik goed heb gespeeld, maar ik weet dat ik het een stuk beter kan. Ik deed de juiste dingen op de juiste momenten en pakte de twee punten, wat het belangrijkste was. Ik wil nu mijn spel verhogen voor de rest van de Premier League, maar ik sta aan de top van de Premier League en dat is waar ik wil zijn. Ik voel me goed”, concludeerde de nummer 1 van de wereld.

Van Gerwen treft volgende week in Glasgow mede-koploper Michael Smith.

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in