Van Barneveld na pijnlijke nederlaag: ‘Hij was te goed vanavond’

FOTO: Lawrence Lustig (PDC)

Raymond van Barneveld verloor donderdagavond met duidelijke cijfers van Michael Smith. Van Barneveld wist namelijk geen leg te winnen. ‘BullyBoy’ speelde erg goed en noteerde zelfs een 100+ gemiddelde. Lees hier meer.

Van Barneveld miste in de eerste en tweede leg in totaal 5 darts op de dubbel. Daarna kreeg de Nederlander geen kans meer op de dubbel. Smith wist zijn legs te winnen in 15,16,14,14,13,15 en 15 darts. Daarnaast gooide de jonge Engelsman finishes uit als 70,76,86 en 116-finish. Smith eindigde zijn wedstrijd met een gemiddelde van 103,15 en zijn dubbelpercentage was 87,5%.

Van Barneveld zette vervolgens na afloop van de partij het volgende op zijn Twitter: “Alle credits gaan naar Michael, hij was in vorm vanavond. Pijnlijk, maar hij was te goed vanavond! Knock-out!” 

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in