Michael Smith zet Players Championship 7 op zijn naam

FOTO: Lawrence Lustig (PDC)

Dit weekend gaan we weer verder met de Players Championship 7 & 8. Met als grote afwezige Michael van Gerwen. Lees hieronder hoe de dag is verlopen!

Eerbetoon aan Eric Bristow
Voorafgaande aan de lange dag die Players Championship 7 zou gaan worden begonnen de deelnemers ongeveer een minuut lang met een eerbetoon aan de overleden Eric Bristow. Een prachtig begin van de dag, en dat leverde natuurlijk veel respect op.

De Finale
De finale ging dit keer tussen Michael Smith en Adrian Lewis. Beide heren begonnen goed door hun eigen leg te behouden waarna Smith de eerste break pakte via een uitstekende 158-finish. ‘Bullyboy’ kon de break niet verzilveren want via een knappe 13-darter breakte Lewis direct terug naar 2-2. Vanaf dat moment ging de turbo erop ,bij de in goed verkerende vorm, Michael Smith. Hij wist geen leg meer af te slaan, mede dankzij zwakkere legs van ‘Jackpot’. Michael Smith kon de wedstrijd via tops beslissen nadat Lewis nog een kans op de Bull niet wist te benutten. Michael Smith wint met 6-2 van Adrian Lewis.

De beste Nederlander
Opnieuw was de Players Championship weer een succes voor één van de Nederlanders. Dit keer was het bij afwezigheid van Van Gerwen opnieuw Jeffrey de Zwaan die een goed resultaat wist neer te zetten. Zo bereikte hij de halve-finale waarin hij uiteindelijk verloor van Adrian Lewis. Raymond van Barneveld stelde vandaag teleur. Hij was al vroeg op de dag uitgeschakeld door Adrian Lewis.

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in