Van Gerwen noteert hoogste combineerde gemiddelde in maart

FOTO: Taylor Lanning

Het Twitteraccount @ochepedia verzamelt allerlei statistieken. Zo houdt hij zich ook bezig met de statistieken van de spelers per maand. Vandaag brak de PDC een overzicht uit op hun Twitteraccount.  

Michael van Gerwen duidelijk bovenaan
Michael van Gerwen staat natuurlijk ook op deze ranglijst bovenaan. Van Gerwen speelde in totaal 192 legs in maart. In alle partijen die Van Gerwen de afgelopen maand speelde noteerde hij een gemiddelde van 100,52. Rob Cross en Gary Anderson komen daar achteraan met gemiddeldes van 99,65 en 98,26.

Andere Nederlanders
Ook Jeffrey de Zwaan, Jan Dekker en Dirk van Duijvenbode staan in de top 32 van de gecombineerde gemiddeldes in maart. De Zwaan staat op plaats 24 met een gemiddelde van 93,94. Dekker staat 28ste met een knap gemiddelde van 93,42 in maart. Van Duijvenbode staat nog net in de top 32, namelijk 30ste. Hij speelde maar 78 legs, maar zijn gemiddelde in maart was wel 93,23.

Verrassende spelers
Steve Lennon, Chris Dobey en Nathan Aspinall horen bij de top 16 van de hoogste gecombineerde gemiddeldes de afgelopen maand. Zo pakte Lennon een gemiddelde van 95,91, terwijl Dobey op 95,40 uitkwam. Aspinall gooide in totaal 138 legs in maart en kwam uit op een gemiddelde van 95,22.

Overzicht
Bekijk hieronder het complete overzicht terug:

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in