IJzersterke Van Gerwen wint de European Darts Grand Prix 2018

FOTO: Kelly Deckers / PDC Europe

Het is zover! Na weer een vol weekend met darten zijn we weer toe aan de finale van de European Darts Grand Prix. De laatste twee overgebleven darters James Wade en Michael van Gerwen mochten gaan uitvechten wie er met de titel vandoor ging. Lees hieronder het wedstrijdverloop van de finale terug!

Van Gerwen pakte direct het initiatief af van Wade door een break te plaatsen via een 86-finish op D16. Via D16 wist hij de break te verzilveren waarna Wade knap via een 121-finish op de bull de aansluiting wist te behouden. Via de D6 behield van Gerwen de eigen leg waarna Wade via tops hetzelfde deed. Van Gerwen zette de toon in zijn eigen leg via een hele mooie 161-finish. Toch bleef Wade knap bij in zijn eigen legs via opnieuw tops. Via D16 en D14 maakte Van Gerwen het gat nogmaals een break groter waarna hij zichzelf via de D16 op een matchpoint zette. Michael van Gerwen wist de wedstrijd af te sluiten met een gemiddelde van boven de 110. Hij wint na een ijzersterk weekend de European Darts Grand Prix door James Wade met 8-3 te verslaan. Gefeliciteerd Michael!

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in