Vijf op een rij voor Antony Lopez

Na een heerlijke World Cup wordt dit weekend het Euro Tour seizoen weer vervolgd. Het kleinste deelnemende land aan deze World Cup, Gibraltar, is de gastheer van hopelijk drie dagen spektakel. De lokale bevolking mocht op donderdag strijden voor de laatste vier startplekken.

Niets leek Dyson Parody en Justin Broton in de weg te staan om zich voor hun thuistoernooi te plaatsten. Echter, beide mannen wisten het niet te halen. Broton werd vroegtijdig uitgeschakeld, terwijl Parody in de finale in de beslissende leg werd verslagen door Antony Lopez (6-5). Lopez verzekerde zich hiermee van zij vijfde Gibraltar Darts Trophy op rij. Alleen in 2015 wist hij zijn eerste ronde wedstrijd te winnen, toen tegen landgenoot John Duo. Met Paul Nicholson als tegenstander dit jaar lijkt dat voorlopig ook bij 1 overwinning te blijven.

De andere drie gekwalificeerde spelers zullen allemaal hun debuut maken op de Euro Tour. Clayton Otton versloeg George Ramos (6-1), Roy Asquez versloeg David Francis (6-5) en Tony Dawkins was te sterk voor Jarvis Bautista (6-3). Zij zullen het respectievelijk op gaan nemen tegen Adrian Lewis, Hannes Schnier en Jermaine Wattimena.

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in