Reyes te sterk voor Thornton, Van der Voort en Wattimena eenvoudig door

FOTO: PDC Europe

Gisterenavond gingen we weer verder met de Gibraltar Darts Trophy. In de avondsessie kwamen onder andere Vincent Van der Voort en Jermaine Wattimena in actie. Lees hier het verloop van de sessie terug!

Vincent Van der Voort moest het opnemen tegen Barrie Bates. De Nederlander wist via een 42 check-out zijn eigen leg te behouden waarna hij via tops direct een break wist te plaatsen. Via de D16 verzilverde hij de break waardoor hij op een 3-0 voorsprong kwam. Vanaf dat moment wisten beide heren hun eigen legs te behouden waardoor Van der Voort ervandoor ging met de winst. Hij wint met 6-3 van Barrie Bates.

Jermaine Wattimena moest het gisterenavond opnemen tegen Tony Dawkins. Via een 64-finish wist de Nederlander zijn eigen leg te behouden en Dawkins deed hetzelfde via een 59-finish. Het niveau van de wedstrijd lag erg laag. Vooral Dawkins wist zijn niveau niet te halen waardoor het een gemakkelijke wedstrijd werd voor Wattimena. Hij kwam via de D16 op voorsprong waarna hij via de D3 de eerste break kon pakken. Hij verzilverde de break via 106-finish op de D16. Wattimena wist de wedstrijd te beslissen via een break op de D4 waarna hij de break verzilverde op de D2. Hij wint met 6-1 van Tony Dawkins.

Voor Robert Thornton was de avondsessie opnieuw teleurstellend. Hij moest het opnemen tegen Cristo Reyes die heel sterk begon aan de wedstrijd. Via een 53-finish op tops wist hij de eigen leg te behouden waarna Thornton via een 81-finish hetzelfde deed. Via een 60-finish wist Reyes weer dopvoorsprong te komen waarna hij via de D1 de eerste break pakte. Hij verzilverde de break via een ‘shanghai-20’ finish (120 check-out). Thornton wist zichzelf weer terug te gooien in de wedstrijd via een aantal sterke legs. Hij wist op een matchpoint te komen via D15. ‘The Thorn’ leek via tops de wedstrijd te kunnen beslissen maar Reyes wist er een decider uit te slepen via een hele knappe 127-finish. Hij besliste de wedstrijd via een 47-finish op de D16. Cristo Reyes verslaat Robert Thornton met 6-5.

Alle overige uitslagen zijn terug te vinden op ons toernooicenter.

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in