Van Gerwen opnieuw de sterkste, hij wint de Gibraltar Darts Trophy 2018

FOTO: PDC

Na een weekend lang darten is het eindelijk zo ver. De finale van de Gibraltar Darts Trophy stond op het programma. Hierin stonden Michael van Gerwen en Adrian Lewis tegenover elkaar. Lees hier het verslag van de finale terug!

De Nederlander mocht beginnen aan de wedstrijd en deed dat goed door zijn leg te behouden via de D16. Van Gerwen wist direct te breaken via een 132-finish, waarna hij de break wist te verzilveren via D10. Na een uitstekende leg van Lewis wist hij via een 10-darter op D8 zijn leg te behouden. Ook ‘Mighty Mike‘ wist zijn leg te behouden waardoor het 4-1 in het voordeel van de Nederlander was. ‘Jackpot‘ kreeg vier kansen op de dubbel in zijn eigen leg maar Van Gerwen snoepte er nog maar even een legje van de Engelsman vanaf. Hij verzilverde de break opnieuw via een 76 check-out waarna Lewis nog tweemaal de eigen leg wist te behouden via de D10 en een knappe 86-finish op D16. Michael van Gerwen wist de wedstrijd te beslissen via een 11-darter op de D12. Hij wint de Gibraltar Darts Trophy 2018 door in de finale met 8-3 te winnen van Adrian Lewis.

Gemiddeldes
Michael van Gerwen: 108.13
Adrian Lewis: 96.69

Finale gemist? Bekijk hem hier terug!

Deel met:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer uw bericht in
Voer hier uw naam in